Derailed Dancers - Eindhoven

Country & Funky Line Dance

Vincent Versteegh

Ik ben geboren op 13 januari 1983 en woonachtig in Eindhoven.

Dansen doe ik sinds mijn 16e. Ik ben aan het dansen geraakt door een vrijwilligersfeest waarbij we een workshop line dance kregen. Deze werd door een tante van mij verzorgd. We raakte aan de praat, van het één kwam het ander en tot op heden dans ik nog steeds. Ze zeggen wel eens; "eenmaal aan het dansen, wil je niks anders meer". Dit kan ik beamen :)  

Ik heb in al die jaren mijn passie voor dans uitgebreid met verschillende stijlen zoals rock 'n roll, stijldansen, showdans, jazzballet en theater. Met al deze stijlen ben ik helaas moeten stoppen vanwege mijn omscholing in 2008. Line dance ben ik al die tijd wel blijven doen. In april 2009 ben ik een eigen club begonnen en kreeg hierbij alle steun van mijn beste vriendin Jose. Zij assisteert mij met de lessen en is een heuse toevoeging aan de club.

Mocht je meer willen weten van mij, spreek mij gerust aan als je mij ergens ziet rondhuppelen op de dansvloer.


José Wagemans

Ik ben geboren op 1 november 1963 en woonachtig in Eindhoven.

Ik ben in 2001, samen met een vriendin, begonnen met line dance. Voorheen heb ik ook aan stijldansen gedaan. Sinds 2009 dans en assisteer ik bij de Derailed Dancers. Samen geven wij les op maandag aan beginners en beginners/gevorderden. Dat doe ik met veel liefde en plezier. Op dinsdag & donderdag dans ik zelf en als Vincent vakantie heeft neem ik de les over. Met veel plezier en lachen gaat mij dit goed af en dansen ze aan einde van de les de dans. 

Samen met Vincent regelen we ook de uitstapjes en feestjes van de club, wat voor ons al bij de voorpret begint, die altijd geslaagd en succesvol zijn. Al met al kan ik zeggen dat ik trots ben op ons clubke en dat ik het nog vele jaren samen met Vincent mag doen.